Partnerzy

Ratownictwo opiera się na działaniach zespołowych, dlatego również tworząc Fundację otworzyliśmy się od samego początku na wymianę doświadczeń i współpracę z innymi organizacjami, które promują bezpieczeństwo, docierając do ludzi aktywnych, w tym żeglarzy, podróżników i surferów. Nawiązaliśmy porozumienie z Niesforną Fundacją Surferskiej Pomocy oraz International Paramedic Association. Zyskaliśmy również zainteresowanie amerykańskiej federacji Emergency First Response, a na pierwsze fundacyjne spotkanie list wyrażający poparcie przesłał nam polski Minister Pracy i Polityki Społecznej Władysław Kosiniak-Kamysz.

Mamy ważne cele, mądrych, silnych i doświadczonych ludzi zaangażowanych w działania Fundacji oraz dobrych partnerów – i wciąż otwieramy się na kolejnych. Razem możemy dotrzeć na krańce świata!

W projekcie szkoleń w Tajlandii w 2017 wspiera nas portal Globtroter.pl. Dziękujemy za pomoc w dotarciu do podróżników zainteresowanych wspieraniem naszych działań. Wszystkich aktywnych zapraszamy do zaglądania na Globtroter.